S.P.J. (Stanny) Schapendonk MBA Directeur/Eigenaar

Met bijna twintig jaar ervaring bij een aantal toonaangevende projectorganisaties in het midden- en grootbedrijf in de technische dienstverlening, infra-, energie-, bouw- en installatiebranche, zet ik mijn jarenlange ervaring en expertise nu met veel enthousiasme in om er namens 2-ACES voor te zorgen dat opdrachtgevers en managers bij projectorganisaties rustiger kunnen slapen.

Drs. ing. M.A.B.M. (Martijn) Folker Consultant

Vanaf het begin van mijn werkzame leven heb ik me bezig gehouden met beheersing in de breedste zin van het woord. In eerste instantie lag de nadruk daarbij vooral op beheersing van kwaliteit, processen en managementsystemen; later kwamen daar beheersing op risicomanagement en projectmanagement bij. Vanuit de ervaring van verschillende functies bij internationaal opererende organisaties en kennis uit de verschillende opleidingen ben ik vanuit verschillende perspectieven naar de term ‘beheersing’ gaan kijken. Hierbij ben ik